top of page
DSC_0912_edited.jpg

Nyheter

Under fliken "Nyheter" kan du följa alla nya, spännande aktiviteter och tävlingar som händer på klubben. Kika gärna in där med jämna mellanrum så du inte missar något. 

Påskhoppet

Klubbtävling för ryttare i alla åldrar, för både privathästar och ridskolehästar. Klasser från bom till 110 cm.

Startlistorna klara!

Nytt!
Övernattning och stallfritids
Nytt!

US bjuder in till övernattning och stallmys samt en massa roliga upptåg den 28-29/3

logga.jpg

Vill ert företag synas på Färgelanda Ridklubb?

Samtidigt är ni med och stöttar vår förening.

Våra sponsorpaket: 

 •  Liten skylt i ridhuset – 2000 kr / år
  Storleken på skylten är ca 2x1 m. skylten kommer sitta mittemot läktaren i vårt ridhus som tydligt syns av våra besökare. Ni beställer skylten själva och levererar den till oss så monterar vi den.

 • Mellan skylt i ridhuset – 3500 kr / år
  Storleken på skylten är ca 2,50x1,25 m. skylten kommer sitta mittemot läktaren i vårt ridhus som tydligt syns av våra besökare. Ni beställer skylten själva och levererar den till oss så monterar vi den. •

 • Stor skylt i ridhuset – 5000 kr / år
  Storleken på skylten är ca 3x1,5 m. skylten kommer sitta mittemot läktaren i vårt ridhus som tydligt syns av våra besökare. Ni beställer skylten själva och levererar den till oss så monterar vi den. •

 • Hinder – Startkostnad 10000 kr
  Ni är med och designar hindret efter era önskemål med er logga och färgkoder mm. Hindret kommer användas på alla våra tävlingar under året och kommer tydligt synas på sociala medier. Hindret uppdateras vart tredje år och den löpande kostnaden för det är 5000 kr för en ny treårsperiod.

  Har ni frågor kontakta gärna oss: Caroline 0704-925 262
  Frk 0528-22122

20220716_145800_edited.jpg

Kalender

Här nedan kommer vi att publicera viktiga datum och händelser. Spana in de olika datumen då det händer något på klubben och kom gärna och delta. Om ni har några frågor eller är intresserade av något speciellt går det bra att kontakta oss.

Klicka på datumet om inte hela evenemangstexten syns

Tycker du att det är svårt att hålla igång din häst och träna under vintern?

Nu har vi lediga platser i medlemsstallet och det går bra att hyra in sig för en kortare period till bara något högre månadskostnad . 

Normalpriset är 1400 kr per månad  i kallhyra .

Det som ingår är boxplats och rasthage,  tillgång till manegen och utebanan samt möjlighet att vara med på träning för tränare och för våra instruktörer , 

För mer information, klicka här;

Bild6.jpg
Bild4.jpg
Bild6.jpg
Bild5.jpg
Bild7.jpg
bottom of page