top of page

Börja rida hos oss

Skolridning är vår största del av verksamheten och där vi lär oss grunderna inom ridning.

DSC_0115 Börja rida hos oss.jpg

Börja rida hos oss

Vi har ridgrupper om ca 8 elever, från nybörjare till avancerad ridning.

För våra elever i en nybörjargrupp handlar det mer om att umgås med hästar underordnade former än regelrätt ridträning. Eleverna försöker att hitta balansen på hästryggen, följa med i hästens rörelser, träna grundsits och bekanta sig med hästen. Ridlektionen innehåller olika ridvägar och varvas med teori. Första halvåret består minst halva lektionen av teori den kan förekomma både inne och ute så klä dig efter väder.

Är du intresserad av att börja rida eller har frågor om våra lektioner, maila till ridskola@frk.se eller tryck här;

Kommer mera...

Vi arbetar på att ta fram information om övriga grupper.

 

Håll utkik

302428889_2870827326553745_2400808576904015342_n.jpg
Återbud

Återbud

Om du inte kan komma till din ridlektion, måste du meddela detta på vardagar senast kl 15:00 samma dag och på lördagar senast kl 08:00 

 

Återbud; skicka SMS till 073-622 12 20. 

 

Du har då rätt att "rida igen" den förlorade lektionen i mån av plats i lämplig grupp eller på speciella "igenridningsdagar", dessa dagar meddelas på hemsidan och sätts upp på anslagstavlorna.


Ej återbud = ingen "igenridning"

Igenridning kan endast sparas så länge du är inskriven i en ridgrupp. Att man har lektionen tillgodo för igenridning innebär inte återbetalning eller att avdrag på räkningen görs. 

Mobile Phone_edited.jpg
Uppsägning
Prova-på-ridning

Uppsägning

Vi räknar alltid med att du vill fortsätta rida om vi ej hör annat och skickar dig därför information och inbetalningskort varje ny betalningsperiod. Du behöver alltså inte meddela att du önskar fortsätter rida efter jul- och sommaruppehåll!
 

Uppsägningstid: Vill du sluta rida har du fyra (4) veckors uppsägningstid, från det att du meddelar uppsägningen (för att vi skall kunna ha en chans att ordna om i grupperna)

Meddela uppsägning genom att skicka ett mail till ridskola@frk.se

bottom of page