top of page
påskhoppet.jpg

Påskhoppet

Klubbtävling och Pay&Jump där du som lektionsryttare har du möjlighet att få testa på att tävla genom att låna en lektionshäst.

Måndag annandag påsk anordar FRK sitt halloweenhopp.

Påskhoppet är en klubbtävling kombinerat med en pay&ride. ​Ingen licens eller Grönt kort krävs men du som kommer med egen ponny/häst ska visa vaccinationsintyg och i och med att du startanmäler dig så bekräftar du att hästen är fullt frisk enligt "hästägarförsäkran"

Lektionsryttare på lektionshäst kan anmäla sig på en start per ekipage men på egen häst kan du göra 2-3 starter beroende på höjd. (Vi följer TR)

Om det blir fler anmälda lektionsekipage än hästarna räcker till kommer vi att lotta bort ryttare, I första hand får de som inte tidigare varit med rida.

Vi fördelar hästarna så att så många som möjligt ska kunna delta och försöker undvika att behöva lotta bort, det innebär att du kanske får tilldelat en häst som du inte önskat (men vi delar bara så vi vet att det är någon du klarar rida) Om du själv väljer att avstå att rida tilldelad häst räknas du inte som bortlottad.

Vi kontaktar dig om du blivit bortlottad, de som blir bortlottade har förtur vid ev avbokningar  och de har viss förtur vid nästa klubbtävling. Men du måste meddela oss det vid den anmälan. 

Alla som anmäler sig skriver upp sig på och utför en arbetsuppgift under dagen samt att alla som anmäler sig på lektionshäst/ponny hjälps åt med mockningen så alla lektionshästar får mockat. 

Klasser : BOM - 110cm 

Anmälan sker på listorna i servicedelen eller via länk nedan.

Sista anmälan;  Onsdag veckan innan. 

Efteranmälan på egen häst går bra ända fram till före klassen startar.

 

Tyvärr vågar vi inte låta utomstående hästar låna boxar eller spiltor, detta för att skydda både våra lektionshästar och andra  från ev smittor.

Vi Bygger banan på söndagen kl 14 och håller tummarna för att det går att vara på utebanan. 

Startlistan för 2023

bottom of page